(4 személyre)
10 nagy fej gomba
10 dkg darált hús (zöldségekkel helyettesthető)
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
kis tejföl
füstöltsajt
petrezselyem, só ,bors, paprika
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
kis tejföl
füstöltsajt
petrezselyem, só ,bors, paprika
Elkészítés: Két fej gombát és a jól megmosott szárakat apróra vágjuk, és a darált hússal meg a felvágott hagymával átsütjük a fűszerekkel. Petrezselyemmel gazdagon ízestjük, esetleg kis tejfölt is adunk hozzá. Ha kész a massza, visszatöltjük a gombafejekbe, és sajtot reszelünk rá (ez megakadályozza, hogy kifolyjon.) Kivajazott sütőbe tesszük, és aranybarnára sütjük. Rízzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése