2010. december 24., péntek

Görög a szekér // Research advancing

 
A múlt hét munkával telt. Yashar összerakta a kísérletekhez szükséges fantom-dobozt, voltunk Bécsben műtéten, és szereztünk felvételeket, amik alapján elkezdhetünk végre igazán dolgozni. A tárgyalót, ahol eddig ültünk az irodában leválasztották, így végre rendes helyünk lett. Csütörtökön volt a céges karácsonyi parti (életemben először voltam ilyenen), némi bowling után Katzelsdorfba mentünk vacsorázni. 
Végre valahára felderítettem a helyi mászólehetőségeket. Egy közeli gimnázium tornatermében van egy egész korrekt fal és boulder terem is, csak épp az osztrák mászószövetség tagjának kell lenni, hogy rendszeresen használhassam. A másik meg a katonai akadémián van, ott viszont csak osztrák állampolgárok lehetnek tagok. Ezen még dolgoznom kell :) 
************
Last weeks, we got some improvements: Yashar finished the manufacturing of the phantom box, now we only need the brachytherapy needles to start poking some beefsteak.
In addition, they finished the new wall, therefore from now on, we have an office. The ACMIT Christmas party was on Thursday, playing bowling and then going to a nice restaurant in Katzelsdorf.

Nincsenek megjegyzések: