2008. november 4., kedd

Halloween megint // Halloween reloaded


Olyan, mintha tegnap lett volna, de mégis furcsán távoli életem első, tavalyi Halloween-je, és máris itt volt a következő. Utolsó itteni hétvégém péntekjére esett október 31., de már csütörtökön ünnepeltünk a laborban (bár nem volt akkora buli, mint tavaly), ahol ezúttal múmiának öltöztem. (Na jó, Tricia tekert be.) Elég jól sikerültem, mert a legtöbben egyáltalán nem ismertek fel, és szegény gyerekek is eléggé megijedtek. Pénteken nálam volt jelmezes (búcsúztató jellegű) buli: nagyon sokan eljöttek, és igazán kitettek magukért jelmezek tekintetében. Legjobb talán Sandrine saját készítésű margarétája volt. Az estét Fellspoint őrületes kavalkádjában fejeztük be, bár végül egyik bárba se mentünk be. Szombaton Amy-nél volt HW party; egy évvel ezelőtt itt találkoztunk először Triciával. Szombat délután volt búcsú-barbeque Peter házában. Eredetileg még szeptember közepén akarta szervezni, mivel a nyár eleji bulit ki kellett hagynom, de azóta nem igazán tudtunk egy szabad hétvégét találni. Peter egy kifejezetten takaros házban lakik Towson központjától nem messze. Van egy egész nagy kertjük hatalmas trambulinnal, mászóvárral, kerti tavacskával és sziklakerttel. Egészen kivételesen jó idő volt, még este is kinn lehetett lenni mindenféle kabát nélkül.
Ezeket leszámítva a hét már pakolással, kiköltözéssel, a szálak elvarrásával telt. Utolsó lab meeting, robotolás, falmászás, vacsik, főzések. Tricával is elkezdtünk búcsúzni, bár találkozunk decemberben újra, fájdalmas az elválás. Hétfőn még bemegyek a laborba, elköszönni mindenkitől, egy ebéd a legjobb barátokkal és irány a reptér. Megyek haza.
***************
I was lucky to stay for another Halloween in the States. This was great fun again! It began with the lab party on Thursday (where I was a scary mummy), then a party at my place (as prisoner) with waffle and a lot of friends, ending the night at the crazy crowd of Fellspoint. Saturday Amy had another HW party; this was where I first met Tricia a year ago. Besides, finally Peter held his garden party in the beautiful autumn weather. He lives in a very nice and cozy house, with a big enough garden to put up a trampoline, a playground castle and a small rock garden. The rest of the week was already about packing, selling my stuff, having the last lab meeting, phantom experiments and wall climbings. I’m leaving on Monday evening, leaving everything behind.

Nincsenek megjegyzések: