2007. október 20., szombat

Készülődés // Preparation

Elérkeztek az utolsó napok. Lecsengtek már a búcsúbulik utózengéi, végre sikerült feljutnom a fellegekbe, és az egyetemen is megtartottam az összes előadásomat. Itt az ideje felkészülni a nagy kiugrásra! Hétfőn irány Baltimore! Néhány alapvető kérdés és válasz a TBL-lel kapcsolatban:
- Miért is megyek ki? Az elmúlt események hatására végre lehetőségem van többet foglalkozni a szakmai kiteljesedéssel, nemzetközi környezetben gyűjteni tapasztalatot.
- Hová megyek? CISST Eng. Research Center, Johns Hopkins University, Baltimore.
- Mit fogok csinálni? Egy agyalapi-sebészeti robothoz tartozó pozíciómérő látórendszer fejlesztésén fogok dolgozni Prof. Peter Kazanzides alatt.
- Ki támogatja az utazásomat? A HAESF Alapítvány Undergraduate ösztöndíjával megyek ki.
- Mikor jövök vissza? 2008. október 20. De Karácsonykor azért itthon leszek.
Kalandra fel!

**************************************************

The final days have arrived. Now, the farewell parties are all gone, I flew over the world and held all the presentations at the university. It is right on time to get prepared to TBL. I'm flying to Baltimore on Monday through London. Here are the basic facts about TBL:
- Why do I go? As a part of my life was left behind a couple of months ago, it has become more important to go abroad to gain professional experience, to look around the world.
- Where do I go? CISST Eng. Research Center, Johns Hopkins University, Baltimore.
- What do I do there? Developing the vision based localizer system of a skull base surgical robot under Prof. Peter Kazanzides.
- Who is paying for that? I will be in the States with the sponsorship of the HAESF Fund.
-When do I come back? October 20. 2008. I will also be back for Christmas.
Get prepared!

2 megjegyzés:

Joey írta...

Mostanra már biztosan meg is érkeztél Ámerókába! Milyen? Hogyhogy még nincs új blog bejegyzésed?!?!?!?! :) Érezd jól magad, és a blogodat majd sűrűbben frissítsd, mint én ;)

T. írta...

Igyekszem, igyekszem! Hamarosan minden kerdesedre valaszt kapsz :)
Csovike!